Webhejs...

Design betyder for mange, "det visuelle udtryk"

Design

Der er sagt og skrevet meget om, hvad godt layout og godt design er og det meste der er sagt og skrevet er forkert ....... og rigtigt. 
Hvad der er visuelt rigtigt, eksisterer kun i betragterens bevidsthed.....!
Når du surfer hen over Internettets myriader af mere eller mindre vellykkede kompositioner, dvæler du nogle gange ved en enkelt side hvor du tænker; »bare det var mig der havde lavet det her« ......... Jamen, SÅ GØR DET DOG...........! Print siden ud, gem den på din harddisk, tag et billede, et skærmdump, eller hvad ved jeg ? »Bookmark« den, husk den......! Og bliv inspireret af den. 

Kopist..!

Jeg siger ikke at du skal kopiere siden, for så er det jo ikke din side alligevel, men inspiration og gode ideer er ofte drivkraften for nye gode ideer og ny aktivitet. Du skal dog tænke selv og kun bruge inspirationen til at lave dit eget udtryk, dit eget fingeraftryk på Internettet.

Tommelfingeren

Selvfølgelig er der nogle tommelfingerregler at arbejde efter når du skal planlægge din præsentation på Internettet.
I dette afsnit vil jeg gennemgå nogle af de tommelfingerregler og noget af det som kan være en god ide at tænke på før du anbringer resultatet af dine anstrengelser til offentlig beskuelse for resten af verden.

Enkel Top Bred Grå Sort Hvid Kort Rød Streg Kasse
Sigt på design Find dine farver Husk blomsterne Og så... laves det